Jobba hos oss

Vi är ett litet konsultbolag som fokuserar på produktutveckling och verksamhetsutveckling. Vårt team består av särskilt kunniga individer som med fokus på långsiktighet, transparens och hållbarhet, hjälper företag och organisationer att utvecklas och nå sina mål.

Vi ser ålder som en siffra, och stirrar oss inte blinda på antalet årsringar eller bristen av dem. En individs erfarenheter och kapacitet är det viktigaste för oss. En kapacitet som exempelvis bygger på en gedigen utbildning, en imponerande erfarenhetsbank och praktisk erfarenhet. Ska man trivas hos oss bör man ha ett ödmjukt förhållningssätt, se sig själv som mångfasetterad, genuint prestigelös och brinna för det man gör.

Som anställd hos oss är du ett viktigt kugghjul i maskineriet som driver vår verksamhet framåt. Vi har inga formella chefer utan tillsammans ansvarar vi för att skapa, driva och utveckla ett företag där vi utmanas, växer och trivs. Älskar man sin profession så kommer man garanterat trivas här. Hos oss är det roligt att gå till jobbet!

Vill du vara en del av ett alldeles särskilt konsultbolag där du gör skillnad, så vill du träffa oss!
Säg hej!

Just nu söker vi