Sällan en trist stund

Elias är en kreativ, envis och social familjefar med en stor portion humor. Med ett stort sportintresse i allmänhet, och för fotboll i synnerhet, ägnar han merparten av sin fritid åt bollar av olika slag. Elias är sedan många år ungdomsledare i Mariebo IK och favoritlaget är Arsenal. Skulle det finnas tid mellan barnens idrottsaktiviteter drar han gärna i gång ett byggprojekt hemma eller i sommarhuset i Båstad. Alltid med google som bästa vän.

Effektiv kommunikation börjar med att lyssna

I sin yrkesroll är Elias en kommunikativ person med stark förmåga att lyssna in och samarbeta med olika avdelningar och intressenter. Han kan leda en marknadsavdelning med engagemang och nyfikenhet samtidigt som han säkerställer verkligt värde med sitt strategiska förhållningssätt i både varumärkes- och kommunikationsfrågor. Med specifik erfarenhet av varumärkesutveckling, digital transformation och effektiv marknadskommunikation omvandlar han idéer till strategier och operativt genomförande.

Elias bästa tips för personlig utveckling

Alla företag är byggda av människor och bakom varje titel finns en individ. Så om du förstår människor förstår du affärer. Elias har ett stort intresse för personlig utveckling, motivation och ledarskap. Här är hans bästa vardagstips för dig som söker inspiration för att utveckla ditt ledarskap eller ditt företag och växa som människa:​

Podd: Johannes Hansen
Instagram: Simon Sinek
Youtube: How Great Leaders Inspire Action

>20 års erfarenhet

Från funktion till kommunikation